Foredrag om personvern

Vil du vite mer om personvern? Lurer du på hvilke prosjekter som skal meldes til oss eller hvordan dere skal ivareta internkontroll ved institusjonen? Vi tilbyr foredrag for forskere, studenter, ledere og administrativt ansatte ved institusjoner som har avtale med oss som personvernombud.

Våre foredrag er gratis, og institusjonen dekker kun eventuelle reiseutgifter. Det en fordel at så mange som mulig av de ansatte er til stede på foredraget. Ved mindre foredrag kan video-foredrag være et alternativ.

Ta kontakt med oss på personvernombudet@nsd.no for mer informasjon!

Foredrag om meldeplikt

Dette foredraget er tilpasset forskere og studenter, og kan også være nyttig for ledere og administrativt ansatte. Her går vi gjennom hvilke prosjekter som skal meldes til oss og hvordan man går fem for å melde inn prosjekter. Vi tar også opp sentrale personvernspørsmål i forsknings- og studentprosjekter, samt hvordan man kan gjennomføre forskningsprosjekter på best mulig måte, samtidig som man tar vare på personvernet. Dersom det er ønskelig kan vi tilpasse foredraget og ta opp spesifikke metoder eller tematikker for et spesifikt fagområde.

Foredrag om internkontroll

Dette foredraget er myntet på ledere og administrativt ansatte. Her gir vi tips og råd om hvordan dere kan ivareta god internkontroll ved institusjonen. Vi tar en gjennomgang av Meldingsarkivet og hvordan dette enkelt kan brukes som et verktøy for internkontroll.

 

Sist endret: Fri Mar 17 14:46:07 CET 2017

© NSD - Norsk senter for forskningsdata • Kontakt NSDPersonvern og informasjonskapsler (cookies)