NSD – Norsk senter for forskningsdata AS er et av verdens største arkiv for forskningsdata. Vi formidler data til norsk og internasjonal forskning, utdanning og forvaltning og har eksperter på dataanalyse, personvern, forskningsetikk og programvareutvikling. NSD er et offentlig aksjeselskap eid av Kunnskapsdepartementet og er lokalisert i Bergen sentrum.

Rådgiver IT/Drift i Bergen sentrum

Saksnr. 201700333

NSD forvalter store samlinger med forskningsdata, og formidler data til forskning og allmennheten. Vi utvikler også avanserte løsninger og programvarebiblioteker for dataformidling.

Vi søker ny medarbeider til drift på NSD. Driftsenheten har ansvar for klientdrift, intern brukerstøtte til ca. 90 medarbeidere, drift av Windows- og Linux-servere, automatisering, drift av applikasjoner, stabilitet og sikkerhet. Vi samarbeider tett med utviklermiljøet med nærmere 30 personer. Videreutvikling av den tekniske infrastrukturen står sentralt, blant annet med Continuous Integration, Continuous Delivery og skytjenester.

Hovedarbeidsområdet vil være klientdrift, drift av Linux-servere, automatisering, drift av applikasjoner, sikring av stabilitet i den daglige driften og videreutvikling av NSDs IT-infrastruktur.

Vi søker en person

  • med god kjennskap til Linux-drift
  • som følger med på Open Source-teknologier
  • med utdanning på universitets- eller høgskolenivå eller relevant erfaring
  • med gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi kan tilby

NSD holder til på Nygårdshøyden i Bergen sentrum. Vi kan tilby spennende og fremtidsrettede arbeidsoppgaver i en moderne utviklingsinfrastruktur.

Lønn etter avtale. Medlemskap i Statens pensjonskasse.
Kvinner oppfordres til å søke.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon:
Bjarne Øymyr, seksjonsleder IT og web, tlf 55 58 21 20 - 917 30 817.
Atle Alvheim, avdelingsdirektør, tlf 55 58 21 22 - 913 58 754.

Søk på stillingen via Jobbnorge.no (https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/142302/raadgiver-it-drift-bergen-sentrum-saksnr-201700333).

Søknadsfrist: 8. oktober 2017

© NSD - Norsk senter for forskningsdata • Kontakt NSDPersonvern og informasjonskapsler (cookies)