LEDIG STILLING

Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste AS (NSD) er lokalisert ved Universitetet i Bergen, og har et nært samarbeid med universiteter, høgskoler og andre forskningsmiljøer. NSDs overordnede oppgave er å utvikle og drive infrastrukturtjenester for norsk og internasjonal forskning, utdanning og forvaltning. NSD er et offentlig aksjeselskap eid av Kunnskapsdepartementet.

NSD produserer programvaren Nesstar, som er et statistikk- og datavisualiseringsverktøy. Utviklingen foregår i et team som p.t. teller 9 personer, med moderne løsninger for programvareproduksjon og kvalitetssikring. Nesstar leveres både som hyllevare og som skreddersydde løsninger tilpasset spesielle brukerbehov For mer informasjon om Nesstar, vennligst se www.nesstar.no.

Applikasjonsutvikler Java

Stillingen har i hovedsak følgende funksjonsområder:

Ønskede kvalifikasjoner:

For nærmere informasjon, kontakt prosjektleder Ørnulf Risnes, ornulf.Risnes@nsd.uib.no, tlf. 55 58 89 16 eller avd.direktør Atle Alvheim, atle.alvheim@nsd.uib.no, tlf. 55 58 21 22

Vi kan tilby allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt programmerermiljø. Lønn etter avtale. Medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Søknadsfrist: 1. april 2011

Søknad sendes til: