DBH har fått API

dbh-api

Som et ledd i fornying av NSDs infrastruktur har DBH (Database for statistikk om høgre utdanning) nå fått API. Det gjør det mulig å hente ut data maskinelt til andre systemer.

Etter en pilot-periode med testing for noen få institusjoner, blir DBHs API tilgjengelig for hele sektoren, og flere institusjoner er klare til å ta det i bruk.

API´  et dekker nå spørringer mot nær 100 datakilder som hver inneholder flere variabler. Disse omfatter blant annet organisasjonsdata, studietilbud, studentdata, doktorgradsdata, økonomidata, publiseringsdata, personaldata, fagskoledata,  forlag og tidsskrift, og arealdata.

Gå til DBHs API >>

dbh@nsd.no